Q/A kring min bröstoperation

Läs hela artikeln här

http://fridaostberg.forme.se/2014/juni/q-a-kring-min-brostoperation.html

 

Det är en hel del som frågat mig om jag kan berätta mer om min operation. Om hurvida jag gick tillväga med försäkringen och hur jag mår nu. Jag är verkligen så himla nöjd så om jag kan hjälpa andra som är i samma situation så gör jag det med glädje.

Försäkringen:
När jag tidigare läst om bröstförminskning har jag alltid läst att folk går via landstinget och ansöker där om att få operationen betald. Men! Processen tar väldigt lång tid och man kan vänta länge på att få svar. Min pappa sa nämligen då att jag skulle gå via en försäkrning som pappa har på sitt företag. Hela familjen är med på försäkringen. Jag och min bror finns med där tills vi fyller 25. Via försäkringen har han gjort två knäoperationer och det har gått superfort och supersmidigt. Så jag ringde dit och berättade om mitt problem. Att jag har stor byst, ont i ryggen och önskar att få hjälp med kostnaderna. De bokade en tid åt mig på Carlanderska sjukhus i Göteborg på APS (Artistic Plastic Surgery) hos min kirurg Fredrik Gewalli.

29 apr 2018

”Patienterna är helt ovetande”

NYHETERfre 28 sep 2018    Läs hela artikeln https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/rLR2Ql/patienterna-ar-helt-ovetande Plastikkirurger möter regelbundet patienter som har problem med ärr och infektioner efter felaktigt gjorda skönhetsingrepp. Antalet oseriösa aktörer blir allt fler – och man befarar att...

+ Läs mer

Wozniacki: ”Det är inne med kurvor”

Wozniacki: ”Det är inne med kurvor” SPORTBLADET 170707  20:12 Caroline Wozniacki har tröttnat på kroppsidealet. Nu är tennisstjärnan en av idrottsprofilerna som kastar kläderna i ESPN:s årliga magasin ”Body Issue”. – Det är så...

+ Läs mer

Ekot 15 okt

Ekot intervjuar Ordf Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi Fredrik Gewalli om nya lagförslaget

+ Läs mer

40 kameler diskade pga Botox

Dussintals kameler spärrades från saudiska skönhetstävlingar på grund av Botox, touch-ups Kameler tävlar i skönhetstävlingen för den årliga King Abdulaziz Camel Festival i Rumah, öster om Riyadh, den 24 december 2020. Fayez Nureldine 9...

+ Läs mer