Bröstoperation

Är du av något skäl inte nöjd med utseendet på dina bröst hjälper vi dig gärna att genom bröstoperation åtgärda bysten enligt dina önskemål. Oavsett du upplever att du har för stor och tyng byst, för liten byst eller att brösten tappat form och volym kan en bröstoperation hjälpa dig att återskapa ett utseende du är bekväm med.

Bröstoperation i Göteborg

APS-kliniken i Göteborg erbjuder följande bröstoperationer: bröstförstoring, bröstförminskning, bröstlyft och byte av bröstimplantat. Våra plastikkirurger har högt säkerhetstänk och lång erfarenhet av bröstoperationer varför risken att du drabbas av komplikationer efter din operation är liten.

Tiden för din operation varierar beroende på vilken typ av operation du önskar. Du blir väl omhändertagen av vår kompetenta personal såväl före som under och efter bröstoperationen.

Boka konsultation

Boka konsultation eller ställ frågor genom att logga in på digitala Vårdrummet med ditt BankID eller kontakta oss på telefon 031 14 60 60.

Bröstoperationer – Priser

Priserna för en bröstoperation hos oss på APS-kliniken i Göteborg varierar beroende på vilken operation du önskar. Se information om priser under respektive bröstoperation.

Varför bröstoperation?

Skälen till att välja att göra en bröstoperation är många. En anledning kan vara axel- och ryggbesvär till följd av en stor och tung byst. En annan anledning kan vara att du upplever din byst som för liten i proportion till resten av kroppen. Det kan också vara så att dina bröst har tappat formen efter till exempel viktnedgång eller amning. Inte sällan har kvinnor olika storlek på sina bröst, då kan vi balansera det genom en bröstoperation.

Vad kan du förvänta dig?

För oss är det viktigt att du blir nöjd med din bröstoperation, oavsett vilken du väljer att genomföra, varför vi är måna om att resultatet ska bli bästa möjliga. Våra skickliga plastikkirurger är lyhörda för dina önskemål och utgår från just dina specifika förutsättningar. På så vis får du ett naturligt och vackert resultat av din bröstoperation.

Slutresultatet kan variera från patient till patient beroende på förutsättningar och teknik. Gemensamt för alla bröstoperationer utförda av oss är det generella intrycket av att förbättra utseende och storlek på dina bröst. APS-kliniken i Göteborg har mycket nöjda patienter.

Ytterligare information

Mer information om bedövning, övernattning/hemgång, biverkningar, risker och återhämtning hittar du under respektive bröstoperation.

Hitta något för dig

Dessa tjänster är vad vi erbjuder inom detta område. En av dem är kanske precis vad du hade letat efter? Om du är intresserad, läs vidare eller kontakta oss direkt för att prata om vad vi kan göra.

Bröstförminskning och bröstlyft

En bröstförminskning är ett kirurgiskt ingrepp för att reducera storleken och förbättra utseendet på bröstet i form av ett...

Läs mer

Bröstförstoring

Vi hjälper dig med en trygg och säker bröstförstoring med implantat eller med kroppseget fett. Bröstförstoring är en av...

Läs mer

Byte av bröstimplantat

Efter att ha haft bröstimplantat under en viss tid kan utseendet gradvis förändras. Kanske har den egna kroppen förändrats...

Läs mer

Gynekomasti

Gynekomasti är en reducering av förstorade, kvinnoliknande bröst på män. Genom fettsugning och/eller borttagande av överflödig körtelvävnad hjälper det...

Läs mer