Våra kliniker

Varmt välkommen till någon av våra kliniker. Vi finns i Göteborg och Halmstad.

APS-kliniken Göteborg

APS-kliniken ligger på Carlandersparken 1, mitt i stadskärnan av Göteborg. Här har vi mottagning tre dagar i veckan och utför ingrepp på operation två dagar i veckan. På mottagningen passerar många patienter dagligen där vi får höra deras livsberättelser om varför dom kommer till oss.

Som kund blir du omhändertagen av specialistpersonal före, under och efter ditt ingrepp. Vi tycker att det är tryggt att vara på Västsveriges största privatsjukhus. APS-kliniken ställer höga krav på patientsäkerhet och på Carlanderska sjukhuset finns resurserna om något skulle tillstöta.

På APS-kliniken i Göteborg jobbar våra två plastikkirurger Fredrik Gewalli (VD) och Peter Wroblewski. Vår klinikchef heter Elisabet Tillander. Vår office manager Nina tar emot alla samtal och koordinerar bokningar.

Dessutom finns här en sjuksköterska, en handfull kompetenta undersköterskor och en operationssjuksköterska.

Alla vi som arbetar här älskar vårt jobb och tar emot dig med hög kompetens och ett stort leende.

APS-klinken Halmstad

APS-kliniken i Halmstad ligger på Brogatan 6 i Tudorklinikens specialistmottagning. Vi har mottagning på onsdagar då Fredrik Gewalli är på plats. Här sker konsultationer om alla ingrepp kliniken utför. Vi gör mindre operationer och injektionsbehandlingar.

På kliniken finns även en sjuksköterska som hjälper till med mottagningens dagliga arbete. Har man varit på konsultation i Halmstad och bokar en operation sker den på Carlanderska i Göteborg.