Våra kliniker

Varmt välkommen till någon av våra kliniker. Vi finns i Göteborg, Halmstad och Borås

APS-kliniken Göteborg

APS-kliniken ligger på Carlandersparken 1, mitt i stadskärnan av Göteborg. Här har vi mottagning tre dagar i veckan och utför ingrepp på operation två dagar i veckan. På mottagningen passerar många patienter dagligen där vi får höra deras livsberättelser om varför dom kommer till oss.

Som kund blir du omhändertagen av specialistpersonal före, under och efter ditt ingrepp. Vi tycker att det är tryggt att vara på Västsveriges största privatsjukhus. APS-kliniken ställer höga krav på patientsäkerhet och på Carlanderska sjukhuset finns resurserna om något skulle tillstöta.

På APS-kliniken i Göteborg jobbar plastikkirurgen Fredrik Gewalli (VD). Vår klinikchef heter Elisabet Tillander. Vår office manager Nina tar emot alla samtal och koordinerar bokningar.

Dessutom finns här en sjuksköterska, en handfull kompetenta undersköterskor och en operationssjuksköterska.

Alla vi som arbetar här älskar vårt jobb och tar emot dig med hög kompetens och ett stort leende.

APS-kliniken Halmstad

APS-kliniken i Halmstad ligger på Brogatan 6 i Tudorklinikens specialistmottagning. Vi har mottagning på onsdagar då Fredrik Gewalli är på plats. Här sker konsultationer om alla ingrepp kliniken utför. Vi gör mindre operationer och injektionsbehandlingar.

På kliniken finns även en sjuksköterska som hjälper till med mottagningens dagliga arbete. Har man varit på konsultation i Halmstad och bokar en operation sker den på Carlanderska i Göteborg.

APS-kliniken på Aroma Spa i Borås

För dig som bor i Sjuhärad har du en möjlighet att träffa Elisabet Tillander för konsultation inför plastikoperationer som bröstoperation på Aroma spa & clinic i Borås.

Du bokar en kostnadsfri konsultation för bröstförstoring, bukplastik och fettsugning här https://www.aromaspa.se/konsultation-plastikkirurgi/

Vi erbjuder endast konsultationer / återbesök och ingen annan behandling.

Aroma spa & clinic lokaler ligger mitt i Borås på Sandwalls plats där verksamheten består av spa, hudvård, laserbehandlingar, konferens och lounge. APS-kliniken och Aroma spa & clinic inleder strategiskt samarbete.

”Vi ser det som mycket positivt och strategiskt för oss då vi genom samarbetet kan erbjuda Boråsarna en helhet som nu även omfattar APS-klinikens utbud”, säger Anders Heland & Sandra Heland, ägare av Aroma spa & clinic.

”Samarbetet innebär att vi på APS-kliniken kan erbjuda konsultation och återbesök på plats hos Aroma spa & clinic i Borås”, säger Fredrik Gewalli, plastikkirurg och VD för APS-kliniken.