Post Plastic Surgery Care

Läs hela artikeln

You can ask your friends, your family, your neighbors and the person sitting next to you on your next plane ride, but there is no one better to ask about what to do after plastic surgery than the surgeons themselves. Clocking in hundreds of hours a month performing nose jobs, facelifts, breast enhancements and tummy tucks, they’ve seen it all and have learned from each and every procedure. Here, top plastic and facial plastic surgeons share the one thing they tell all of their patients about what to do, or not do, after a procedure.Patientberättelse Bröst  ZK

Min operation!

Jag har sedan 15 års ålder velat göra en bröstoperation, då alla andras bröst växte slutade mina,

Det var ett stort problem för mig då jag blev osäker, kände mig ful och kläder/bikini satt inte som man ville.

Jag kunde stå o kolla mig i spegeln o bara hata det jag såg, Det blev till slut psykisk
(Att mina nära alltid sa att det inte är något de tänker på och att jag är fin som jag är betydde tyvärr ingenting för mig).

Mamma har alltid stöttat mig i detta och lyssnat så hon hjälpte mig att kolla runt, då hittade hon Carlanderska.

Vi ringe och bokade konsultation, vi kom dit och allt gick jätte bra och jag kände att äntligen händer det något.

( Fick även veta av en vän att hon hade vart där och hon hade bara positiva saker att säga)

Jag valde att sätta in 375 tyckte det passade min kropp perfekt då jag är rätt lång och min tanke var inte att skaffa jätte stora utan bara en normal byst.

Jag blev aldrig riktigt nervös innan operationen, var kanske pga.

att ja velat de så länge, tanken att man skulle må dåligt och ha fruktansvärt ont efter fanns inte i mitt huvud.

Kom dit på morgonen blev bra mottagen, tyckte det gick rätt snabbt sedan låg ja på uppvaket mådde väldigt bra,

Det var sen när jag skulle börja gå upp och gå som jag började må illa kräktes och blev yr.

Sjuksköterskan vart jätte duktig han hjälpte mig så fort de var något så det kändes bra. Efter 6 timmar fick jag åka hem.

Jag vart fruktansvärt trött heladagen inte så konstigt. Natten var sjukt jobbig fick sova sittandes blev kanske 1-2 timmars sömn.

Att resa sig från sängen gjorde nått så fruktansvärt ont tur hade jag min mamma där och hjälpte mig, tabletterna man fick hjälpte en del men tyvärr hade man velat att de hjälpte mer.

Den tredje dagen kom och man fick duscha! Äntligen fick jag se brösten för första gången, Kan bara säga att de blev bättre än ja någonsin kunnat tänka mig!

De fem första dagarna var de värsta, efter de började det bli lite bättre, när de hade gått en vecka var jag mest bara öm men betydligt mycket rörligare, och fyra dager efter det kunde jag äntligen komma ut och ta en lugn promenad J

ZK

28 okt 2021

Lyssna på Bröstpodden

Lyssna på samtal med plastikkirurger, hör kvinnor dela med sig av erfarenheter från sina operationer och mer i Bröstpodden. http://www.brostpodden.se/e/avsnitt-2-hjalp-mig-valja-del-1/ Vår gäst under avsnittet är Dr Fredrik Gewalli, som är delägare i APS-kliniken och...

+ Läs mer

aps Event

Källa;   Improveme.se   Martina Richter Blogg, Plastikkirurgin befinner sig i en stark utveckling. 3 november 2014 | 17:46 |. Den här kliniken är annorlunda jämfört med många andra. Varför? Jo, för att alla som...

+ Läs mer