aps Event

Plastikkirurgin befinner sig i en stark utveckling.

3 november 2014 | 17:46 |.

Den här kliniken är annorlunda jämfört med många andra. Varför? Jo, för att alla som jobbar här är så måna om sina patienter. Det här är en klinik med ett stort mått av omtanke. Kliniken APS finns  i både Göteborg och Halmstad. Teamet bakom APS har alla en gedigen erfarenhet av Universitetssjukhus med forskning, undervisning och avancerad rekonstruktiv kirurgi.

Nu i lördags hade APS en middag på Elite Plaza i Göteborg där de bjöd in bloggare och vänner att få lyssna och lära känna hur dom arbetar och resonerar när det gäller plastikkirurgi och estetiska behandlingar.

Vi har byggt ett koncept i artistisk plastikkirurgi där vi designar plastikkirurgin efter patientens förutsättningar” berättade Dr. Fredrik Gewalli, ansvarig kirurg och Docent i Plastikkirurgi.

Teknikerna är utvecklade till anti-ageing dvs. att motverka åldrandet och sträva efter ett naturligt utseende.

Dr. Peter Wroblewski, plastikkirurg och själv son till en mycket känd kirurg sa att ”Våra idéer är att designa lösningen för den individ man har framför sig. Alla har ju olika förutsättningar från början och detta speglar ju vilken teknik man skall använda och vilket resultat man kan förvänta sig”.

Det kändes verkligen som att dom bryr sig enormt mycket  om sina kunder. När man besöker en klinik och får en konsultation så är allt fokus på en själv. Men det är jätteviktigt att man också får lära känna kirurgen som ska utföra operationen. Den tiden finns sällan och ges inte heller men på APS är det annorlunda, dom tar god tid på sig.

_DSC6819 _DSC6897 _DSC6893 _DSC6891 _DSC6844 _DSC6842

Vi kände oss riktigt lyxigt behandlade den kvällen, som fick tillbringa flera timmar tillsammans med Dr. Fredrik Gewalli, Dr. Peter Wroblewski och specialistsköterskan Kathrin.  Det bjöds på löjrom med citronsyrad rödlök med olivolja, dill och brioche.
Varmrätt blev torsk med rödbeta, kapris, sidfläsk och brynt smör. Efter middagen ordnade Pernilla Lundberg för efterfest på klubben Push där vi festade vidare med APS-kliniken.

APS egna koncept med artistisk plastikkirurgi strävar efter att ligga i framkant på utvecklingen. Därför reser APS team ofta utomlands för att hämta influenser och det senaste. Dom har ett brett utbud på behandlingar från kemisk peeling till fillers, tandblekning och plastikkirurgi.

bild kopia

 

bild-1

 

19 nov 2014

Nya regler kan städa upp skönhetsbranschen

Luddiga regler ger oseriösa aktörer fritt spelrum inom skönhetsbranschen. Specialister inom plastikbranschen tar därför emot förslaget kring skärpta regler för skönhetsingrepp med öppna armar. – Vi är chockerade över att så många utan kompetens...

+ Läs mer

Biggest Plastic Surgery Trends of 2024

These Will Be the Biggest Plastic Surgery Trends of 2024“Menopause makeovers” and all the lifts — face, breast, and neck — are set to dominate plastic surgery in 2024, as patients and doctors chase...

+ Läs mer

All About Beauty aveny.se

All About Beauty Kliniken APS i Göteborg som verkar inom plastikkirurgi samlade bloggare och vänner runt en middag på Elite Plaza – en härlig kväll som gick i skönhetens tecken. De inbjudna fick lära...

+ Läs mer

Dangerous Brazilian Butt Lifts Get a Makeover in Florida

https://www.medpagetoday.com/special-reports/features/107972?mkt_tok=MTAxLUJTTy05OTMAAAGQj26aGDMFQoWc-OY4en0JFrzFcmNKhRtJ2w4IedcDBiWs_xVBY2eWr9qG1ZH0osQo9bWaJPl9Thum1-Vf2Z1NbEZk2prqtFDYSI_Km4TjzqY3 In a first for plastic surgery, Pazmiño said, the bill mandates certain precautions when performing gluteal fat grafting. It went into effect on July 1. New clinics must have a health department inspection...

+ Läs mer