aps Event

Plastikkirurgin befinner sig i en stark utveckling.

3 november 2014 | 17:46 |.

Den här kliniken är annorlunda jämfört med många andra. Varför? Jo, för att alla som jobbar här är så måna om sina patienter. Det här är en klinik med ett stort mått av omtanke. Kliniken APS finns  i både Göteborg och Halmstad. Teamet bakom APS har alla en gedigen erfarenhet av Universitetssjukhus med forskning, undervisning och avancerad rekonstruktiv kirurgi.

Nu i lördags hade APS en middag på Elite Plaza i Göteborg där de bjöd in bloggare och vänner att få lyssna och lära känna hur dom arbetar och resonerar när det gäller plastikkirurgi och estetiska behandlingar.

Vi har byggt ett koncept i artistisk plastikkirurgi där vi designar plastikkirurgin efter patientens förutsättningar” berättade Dr. Fredrik Gewalli, ansvarig kirurg och Docent i Plastikkirurgi.

Teknikerna är utvecklade till anti-ageing dvs. att motverka åldrandet och sträva efter ett naturligt utseende.

Dr. Peter Wroblewski, plastikkirurg och själv son till en mycket känd kirurg sa att ”Våra idéer är att designa lösningen för den individ man har framför sig. Alla har ju olika förutsättningar från början och detta speglar ju vilken teknik man skall använda och vilket resultat man kan förvänta sig”.

Det kändes verkligen som att dom bryr sig enormt mycket  om sina kunder. När man besöker en klinik och får en konsultation så är allt fokus på en själv. Men det är jätteviktigt att man också får lära känna kirurgen som ska utföra operationen. Den tiden finns sällan och ges inte heller men på APS är det annorlunda, dom tar god tid på sig.

_DSC6819 _DSC6897 _DSC6893 _DSC6891 _DSC6844 _DSC6842

Vi kände oss riktigt lyxigt behandlade den kvällen, som fick tillbringa flera timmar tillsammans med Dr. Fredrik Gewalli, Dr. Peter Wroblewski och specialistsköterskan Kathrin.  Det bjöds på löjrom med citronsyrad rödlök med olivolja, dill och brioche.
Varmrätt blev torsk med rödbeta, kapris, sidfläsk och brynt smör. Efter middagen ordnade Pernilla Lundberg för efterfest på klubben Push där vi festade vidare med APS-kliniken.

APS egna koncept med artistisk plastikkirurgi strävar efter att ligga i framkant på utvecklingen. Därför reser APS team ofta utomlands för att hämta influenser och det senaste. Dom har ett brett utbud på behandlingar från kemisk peeling till fillers, tandblekning och plastikkirurgi.

bild kopia

 

bild-1

 

19 nov 2014

Real Plastic Surgeon

Du har väl kollat att din plastikkirurg är Real Plastic Surgeon och vad det krävs för att vara det https://realplasticsurgeon.eu/ se också https://realplasticsurgeon.eu/search/result?keyword=Gewalli&city=&country=

+ Läs mer

Microneedle RF behandling Nyhet !

Vi har nyss fått hem tekniken som hjälper mot finrynkighet spec kring munnen och ögonen, ytliga kärl och acneärr i ansiktet. Inga efter-besvär ! att jämföra med Laser där man har 1-2 veckors sjukskrivning....

+ Läs mer

Wozniacki: ”Det är inne med kurvor”

Wozniacki: ”Det är inne med kurvor” SPORTBLADET 170707  20:12 Caroline Wozniacki har tröttnat på kroppsidealet. Nu är tennisstjärnan en av idrottsprofilerna som kastar kläderna i ESPN:s årliga magasin ”Body Issue”. – Det är så...

+ Läs mer

De opererar sig för att se ut som dockor

Läs SFEP’s IT Expert Richard Lewin uttala sig om risker med plastikopertationer när önskningarna går överstyr   https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/Mg41gr/de-opererar-sig-for-att-se-ut-som-dockor

+ Läs mer