Elisabet

Elisabet

Sjuksköterska, Klinikchef APS-kliniken

Leg sjuksköterska

Elisabet har jobbat som Sjuksköterska inom plastikkirurgiska kliniken på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i många år och där haft ett flertal olika uppgifter såsom avdelningsansvar, op-koordinator, sårbehandling, personalansvar och utvecklingsarbete. Elisabet har också arbetat som chef på kirurgisk privatklinik och senast på Försäkringsbolag i en vårdkoordinator funktion.

Elisabet utvecklar skönhetsbegreppet med att ta in och använda tekniker såsom fillers av märket Stylage, hudbehandling med Dermapen så kallad micro-needling.

Den senaste behandlingstrenden i skönhets- och hudvårdsvärlden är kemisk peeling. På APS-kliniken på Carlanderska i centrala Göteborg utför Elisabet kemisk peeling för att förbättra din hud. Vi arbetar med TCA peeling som ger en rad fördelar för huden, inklusive minskning av fina linjer och rynkor, minskning pigmentfläckar, avlägsnande av akneärr och allmän förbättring av hudtonen.

Med APS-klinikens koncept utvecklar vi ständigt vårt öga för proportioner och balans. Det är viktigt för oss att erhålla naturliga resultat och allt som är överdrivet tackar vi nej till.

I uppgifterna ingår också sjuksköterskerollen med bedömning av nyoperarade sår och efterkontroller.

Givet Elisabets mångåriga kunskap och erfarenheter inom plastikkirurgi så kan du boka in ett konsultationsmöte på Carlanderska i Göteborg med Elisabet för bröstförstoring, bröstlyft, bröstförminskning, bukplastik och fettsugning. Denna konsultation är kostnadsfri och du bokar den enklast on-line här

Vi har även en mottagning i Borås i samarbete med Aroma Spa, Lilla Kyrkogatan 25, där Elisabet träffar nya patienter med önskemål om bröst- och buk-korrigeringar.

 

Det du inte visste om Elisabet – Hon har arbetat som sjuksköterska och kock på Skolfartyget t/s Gunilla.

Korsat Atlanten några gånger och besökt Kuba fem gånger