Allt fler kvinnor opererar brösten – på grund av märklig trend

Allt fler kvinnor opererar brösten – på grund av märklig trend

Ännu en märklig kroppstrend har slagit ner på jorden och gör att allt fler kvinnor gör ingrepp.

Thigh gap, bambi pose, A4-midjan och iPhone-knäna. Det finns många märkliga kroppstrender där ute.

Och samtidigt som allt fler kroppspositiva aktivister kämpar mot ohälsosamma ideal föds det allt fler och fler kroppstrender.Och det finns en väldigt märklig brösttrend som har fått brittiska kvinnor att springa till skönhetsklinikerna.

Men det är inte för att göra brösten större eller mindre.

Utan det handlar helt enkelt om att få bort den lilla bulan som bildas mellan bh:ns kant och bröstet vid armhålan, vilket Independent har skrivit om. Ingreppet kallas för SulpSure.

 

Detta området är nämligen väldigt svårt att träna bort, och därför väljer många att just operera bort det, förklarar narkosläkaren Galyna Selezneva som arbetar på en plastikkirurgi-klinik i London.

Hon menar att kvinnor alltid strävar efter att se bättre ut.

– Att gå ner i vikt och bli av med den lilla konstiga fettfickan vilken trots många timmar på gymmet inte kommer ge med sig, kommer förstöra passformen på våra kläder, menar Selezneva.

Enligt henne så har även operationer av andra området ökat på kliniken. Det handlar om allt från armbågar och knän till armhålor, skriver Independent.

Med andra ord: Om skönhetsidealen får bestämma ska man aldrig vara nöjd och det finns alltid något att fixa.

Och ni hör ju hur himla löjligt det låter. Var nöjd med vem du är, oavsett om du har fettfickor vid brösten eller inte.

26 apr 2018

Corona Virus / Covid -19

Uppdatering 2020-03-16 Om du har planerat ett besök hos oss på APS-kliniken och har: Feber över 38° Andningssvårigheter Hosta Eller andra influensaliknande symptom Skall du ABSOLUT stanna hemma. Du riskerar att smitta andra och...

+ Läs mer