Du och APS-kliniken

Boka en tid

För att komma i kontakt med oss bokar du tid genom vår växel eller via mejl. Väl på kliniken får du ett varmt mottagande.

Träffa din plastikkirurg

I de flesta fall träffar du plastikkirurgen direkt. Du som vill kan få komma på en gratis konsultation hos en bröstkoordinator för att få ”känna på” kliniken, mäta och prova ut storlek innan du träffar en plastikkirurg.

Hos oss är du alltid i trygga händer. Våra doktorer är specialister i plastikkirurgi och övrig personal är legitimerad vårdpersonal.

Personlig konsultation för din trygghet

Vid konsultationen presenterar du dina olika önskemål och kirurgen informerar om olika tekniker och vilka förväntningar du kan ha på resultatet. Vi går igenom risker, komplikationer och garantier.

Om informationen och kemin känns bra skriver vi ett operationsavtal och bokar en operation.

Om din operation

En vecka innan operationsdagen får du hem viktig information om hur du ska förbereda dig inför operationen.

Alla våra operationer sker på Citysjukhuset. Vanligtvis sover man helt under operationen och blir omhändertagen av specialistpersonal både före, under och efter operationen. Man går hem samma dag efter de flesta operationer.

Se vår senaste film Träning Hälsa Plastikkirurgi

Uppföljning efter operationen

Dagen efter operation hör vi av oss till dig på telefon för att se så att du mår bra och att smärtlindringen fungerar.

Efter en vecka kommer du tillbaka till mottagningen för en sårkontroll. Då tittar vi så att vävnaden är mjuk, smärtlindringen fortsättningsvis fungerar och att läkningen går som förväntat. Under hela första tiden har du tillgång till jourläkarnummer och våran rådgivning dagtid.

Återbesök

Efter en och två veckor kommer du normalt åter till mottagningen för att ta stygnen och för ytterligare kontroll.

Efter 6-9 månader blir du kallad tillbaka till oss för en slutkontroll av ingreppet. Då utvärderar vi resultatet och tar bilder.

Företagspolicy

Avbokning av konsultation sker senast 24 h innan besökstiden, i annat fall debiteras patient 500 kr.
Inför varje operation bokar APS-kliniken plats på Citysjukhusets operationssal och betalningen för ingreppet sker 14 dagar innan operationsdatumet.
Vid sen avbokning, 30 dagar innan planerat operationsdatum, debiteras patient 20% av operationskostnaden. Sjukdom måste intygas med Läkarintyg.

På APS-kliniken ingår allt i priset. Proteser, eventuella kompressionsplagg, återbesök och kontroller.

Garantier på proteser utfärdas av tillverkarna.

Hos oss ska du alltid känna dig omhändertagen och nöjd med ditt resultat.

Kontakta oss

Kontakta oss på ett enkelt och säkert med BankID. Logga in på digitala Vårdrummet och skicka ett meddelande. Du kan också kontakta oss på telefon 031 - 14 60 60.

Kontakta oss