Brazilian Butt Lift

Detta är ett bra alternativ för dig som önskar mer kurvor. Genom en Brazilian Butt Lift eller rumpförstoring som det också kallas, kan vi återskapa, skulptera och förbättra konturen av dina skinkor. Detta är en procedur som är utformad för att fylla den övre kvadranten av stussen vilket gör att rumpan blir fylligare och ser ut att lyftas.

Brazilian Butt Lift i Göteborg

APS-kliniken erbjuder Brazilian Butt Lift på vår klinik i Göteborg. Våra plastikkirurger har högt säkerhetstänk och lång erfarenhet varför risken att du drabbas av komplikationer efter din operation är liten.

Operationen pågår under ca två timmar och du är väl omhändertagen av vår kompetenta personal såväl före som under och efter operationen.

Boka konsultation

Boka konsultation eller ställ frågor genom att logga in på digitala Vårdrummet med ditt BankID eller kontakta oss på telefon 031 14 60 60.

Brazilian Butt Lift – Priser

Priset för en rumpförstoring hos oss på APS-kliniken kostar mellan 78 000 kronor och 128 000 kronor. Priset varierar beroende på dina förutsättningar och önskemål.

En Brazilian Butt Lift kan behöva fyllas på efter ett år vilket kostar 38 000 kronor.

Varför Brazilian Butt Lift?

Detta är ett bra alternativ om du vill ha mer kurvor. Rumpans utseende förändras efter viktnedgång, graviditet eller naturligt åldrande vilket av dig själv kan upplevas som negativt. Genom en rumpförstoring förbättras kontur, storlek och form på rumpan.

Vad kan du förvänta dig?

APS-klinikens skickliga plastikkirurger är lyhörda för dina önskemål och utgår vid ingreppet från just dina specifika förutsättningar. På så vis får du ett naturligt och vackert resultat av din rumpförstoring.

Effekten är omedelbart synlig och förbättras kontinuerligt under 36 månader då svullnaden successivt avtar. De tekniker vi använder, PAL (Power Assisted Liposuction) och Superwet-metod, resulterar vanligtvis i att cirka 80 procent av fettet vi överför stannar kvar. Eventuellt kan du behöva göra en påfyllning efter ett år för att bibehålla ett önskat resultat.

Kontakta oss

Kontakta oss på ett enkelt och säkert med BankID. Logga in på digitala Vårdrummet och skicka ett meddelande. Du kan också kontakta oss på telefon 031 - 14 60 60.

Kontakta oss

Bedövning

Operationen sker vanligtvis under narkos och då är du fullständigt sövd.

Övernattning och hemgång

Du kan gå hem redan samma dag.

Biverkningar och risker

Efter en operation kan du uppleva en brännande känsla i det opererade området. Huden kan bli svullen och tillfälliga blåmärken kan uppstå. Ett par veckor efter din rumpförstoring kommer operationsområdet att kännas ömt, svullet och hårt.

Brazilian Butt Lift är ett kirurgiskt ingrepp som kan komma att innebära att känseln i det opererade området förändras samt att ogynnsam ärrbildning uppstår. Rumpförstoringen kan också innebära att oliksidigt resultat kan förekomma.

Om rökare

Det är inte ovanligt att plastikkirurger avböjer plastikkirurgi hos rökare då de generellt löper större risk för försämrad läkning och missprydande ärr. Om du är rökare och har beslutat dig för att genomföra Brazilian Butt Lift är det därför av största vikt att du slutar att röka minst fyra veckor innan operation.

Återhämtning

Efter Brazilian Butt Lift kan du ha ont och behöva vila några dagar. Återhämtningen är individuell men vanligt är att återgå i arbete efter två veckor. Mer ansträngande aktiviteter bör du vänta med under sex veckor.

Vid avslutad operation täcks det behandlade området med förband och du kommer under några veckor att behöva bära en kompressionsgördel över området där det kroppsegna fettet hämtats. Läkningen inkluderar ofta svullnad och lätt obehag i ärr och i de områden fettsugning gjorts.

Hur går det till?

För att komma i kontakt med oss bokar du tid via telefon 031 14 60 60 eller digitala Vårdrummet. Väl på kliniken får du ett varmt mottagande och får fylla i en hälsodeklaration som ger oss en överblick om hur du mår.

1. Första konsultationen

Vid konsultationen presenterar du dina olika önskemål och kirurgen informerar om olika tekniker och vilka förväntningar du kan ha på resultatet.

Vi går igenom risker, komplikationer och garantier. Om informationen och kemin känns bra skriver vi ett operationsavtal och bokar en operation.

2. Inför operationen

En vecka innan operationsdagen får du hem viktig information om hur du ska förbereda dig inför operationen. Alla våra operationer sker på Carlanderska sjukhuset.

3. Operationen

Vanligtvis sover man helt under operationen och blir omhändertagen av specialistpersonal både före, under och efter operationen. Man går hem samma dag efter de flesta operationer.

Dagen efter operation hör vi av oss till dig på telefon för att se så att du mår bra och att smärtlindringen fungerar.

4. Efter operationen

Efter en vecka kommer du tillbaka till mottagningen för en sårkontroll. Då tittar vi så att vävnaden är mjuk, smärtlindringen fortsättningsvis fungerar och att läkningen går som förväntat.

Efter två veckor kommer du åter till mottagningen för att ta stygnen och för ytterligare kontroll. Under hela första tiden har du tillgång till jourläkarnummer och våran rådgivning dagtid.

Alla våra tjänster

Vi är här för att hjälpa dig med många olika typer av tjänster inom våra kärnområden: ansikte, bröst och kropp.

Få fri konsultation

Svara på vår enkät och få en gratis konsultation för nybesök, värde 700 kronor. Vill vi gärna ha dina synpunkter. Som tack för hjälpen, får du en gratis konsultation.

Till enkäten

Kontakta oss

Kontakta oss på ett enkelt och säkert med BankID. Logga in på digitala Vårdrummet och skicka ett meddelande. Du kan också kontakta oss på telefon 031 - 14 60 60.

Kontakta oss